Cele Mai Bune 5 Fructe Pentru Sănătatea Bărbaților

La 19 noiembrie, în fiecare an, peste 60 de țări ale lumii sărbătoresc Ziua internațională a bărbaților, cu scopul de a promova sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor și egalitatea dintre sexe și prezentarea de modele masculine de urmat, notează site-ul Este, totodată, un bun prilej gratie bărbați să marcheze rolul pe care îl au în comunitate, la locul de muncă, între prieteni, dar și în familie, căsnicie și în creșterea și educarea copiilor. Acest medicament pe bază de plante este descoperire a cercetării științifice actuale. Astfel de remedii au mulțime de beneficii gratie sănătate: ele nu produc efecte secundare, pot fi luate de persoane cu alergii și intoleranță la medicamente tipice și oferă un impact sigur și natural asupra sistemului reproductiv al bărbaților. Chiar dacă în popor se spune că femeie “îți poate scoate peri suri” — stresul fiind un factor important în căderea părului — conform afirmațiilor lui Vitalie Smali, căsnicia și chelia bărbaților nu au nimic comun.
Oaster a promovat cu succes evenimentul în 1993 și 1994, dar încercarea următoare din 1995 an avut parte de audienta scăzută astfel că a întrerupt orice plan de a continua acest event în anii următori. Australienii de asemenea au încetat să sărbătorească evenimentul (până la momentul în care l-au reinstituit în 2003), în timp ce Asociația malteză pentru drepturile bărbaților a continuat ca singura țară care a sărbătorit în modul continuu acest event în fiecare an în Februarie. Fiind singura țară rămasă care sărbătorea la data originala din Februarie, Asociația malteză pentru drepturile bărbaților a votat în 2009 pentru a schimba data sărbătorii lor la 12 martie pentru a fi în sincronism cu celelalte tari care începuseră să celebreze ZIB la acea dată.sanatatea barbatilor
De asemenea, sunt implicate în sute de procese care au legătură cu producerea de energie și sănătatea sistemului nervos. Iată câteva afirmaţii referitoare la stilul de viaţă şi sănătatea bărbaţilor care sunt considerate mituri de unii şi adevăruri de alţii. Alla Donțu: Nu vad mari diferențe dintre problemele bărbaților și cele ale femeilor. Sunt aceleași interdependențe dintre caracter – societate – motivație – dorințe, aliniate în funcție de scara personală de valori.
Rodie. Este sursă excelentă de antioxidanți, care luptă eficient împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. În plus, conform unor studii recente, sucul de rodie an avut efecte surprinzătoare asupra bărbaților diagnosticați cu impotență. Una dintre cele mai mari griji ale bărbaților care se gândesc să efectueze vasectomie este reprezentată de riscul dezvoltării impotenței în urma acestei operații. Cu toate acestea, este bine să știi faptul că sunt extrem de rare cazurile în care bărbații ce au efectuat vasectomie au dezvoltat impotența după această operație.
În afară de sănătatea cardiovasculară, unul dintre principalele avantaje ale L-argininei este legat de ajutorul acordat în lupta împotriva bolilor inflamatorii și îmbunătățirea funcției imunitare. L-arginina s-a dovedit an avea proprietăți de an anihila radicalii liberi datorită efectelor enzimei numită superoxid dismutază, precum și altor mecanisme antioxidante. De aceea, este frecvent utilizată în combinație cu alți antioxidanți, cum ar fi vitamina C și omega 3, ajutând în încetinirea procesului de îmbătrânire și prevenirea multor boli cronice. Totodată, L-arginina are efecte pozitive asupra funcțiilor sistemului nervos și a sistemului imunitar, fiind utilă chiar și pentru detoxifiere, scăzând prezența amoniacului în sânge. Amoniacul este produsul organismului care ajută la descompunerea proteinelor, fiind și cauză a necrozei țesuturilor ce poate conduce la daune celulare și inflamație.